چگونه همچون یک حرفه ای برای خود لپ تاپ انتخاب کنید

ساخت وبلاگ

روزانه چندین و چند رایانامه از سمت کاربران جهت پیشنهاد یک رایانه همراه برایمان ارسال می شود. نکته مشترک بین تمامی آن ها سردرگمی کاربران بین چندین مدل و مارک مختلف است که هر کدام توسط به اصطلاح یک خبره به آن ها پیشنهاد شده است و آن ها نمی دانند کدام یک را انتخاب کنند. حال ما می خواهیم راه و رسم انتخاب یک رایانه همراه را به شما کاربران عزیز نشان دهیم. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.

 

گام اول

ابتدا دست در جیب خود کرده میزان هزینه ای را که می خواهید برای خرید یک نوت بوک اختصاص دهید را مشخص کنید. درست است که خیلی ها می گویند ابتدا ببینید که لپ تاپ خود را برای چه کاری می خواهید و بعد به سراغ باقی داستان ها بروید اما این کار برای کسانی است که حداقل حقوق ۲۰۰۰ دلاری دارند و یک لپ تاپ خوب هم برایشان ۹۰۰ دلار بیشتر آب نمی خورد. نه برای کسانی مثل ما که حداقل حقوقمان ۳۰۰ هزارتومان است و همان لپ تاپ ۹۰۰ دلاری را باید دو میلیون تومان بخریم.

گام دوم

اگر محدودیت بودجه دارید به مرحله چهارم بروید. این دو مرحله را بی خیال! حال به این نکته بپردازید که رایانه را برای چه هدفی می خواهید به کارگیری نمایید. صرفا جهت استفاده از مجموعه آفیس و یکسری برنامه دیگر آن هم در حد معمولی. یعنی کمی از این یا کمی از آن. یا جهت کارهای سنگین. به لپ تاپ سبک و کوچک مدیریتی نیاز دارید. یا به لپ تاپی با صفحه نمایش بزرگ جهت کارهای گرافیکی و صفحه بندی. لپ تاپ بازی می خواهید یا لپ تاپی جایگزین رایانه دسکتاپ. پس از انتخاب رده مورد نظر به مرحله بعد بروید.

گام سوم

حال زمان آن رسیده است که برند مورد نظر خود را انتخاب نمایید. معمولا افراد به یک برند خاص بیشترین گرایش را دارند. بیشتر این نشان های تجاری هم در تمامی سطوح و کاربردها لپ تاپ های مختلفی دارند. برند اپل و سونی از لحاظ کیفیت عالی هستند. اما سونی قیمت نسبتا بالایی دارد و اپل قیمت دروغین و غیر منطقی. همینجا  بگذارید تکلیفمان را با سیب خوش خط و خال روشن کنیم. در ایران دوستان دزد واردکننده/فروشنده این محصول را چندین برابر قیمتی که باید بفروشند به فروش می رسانند. یعنی یک محصول ۹۹۹ دلاری اپل می شود ۳ میلیون ۵۰۰ هزارتومان و گاهی چهار میلیون تومان و یک محصول ۹۹۹ دلاری برندهای دیگر نظیر سونی و دل چیزی نزدیک ۲ میلیون تومان.  پس اگر پول بی زبان دارید اپل بخرید. البته اگر عاشق محصولات اپل هستید آن دیگر داستان دیگری است.

گام چهارم

حال به سایت هایی نظیر دیجی کالا بروید و برای هزینه ای که می خواهید به خرید نوت بوک اختصاص دهید یک جستجوی محدود شده به قیمت انجام دهید. البته اگر در تهران زندگی می کنید. سری به مرکز پایتخت، ایران و… بزنید و لیست قیمت لپ تاپ های مغازه های گوناگون را تهیه کنید. اگر در دیجی کالا محصول خود را یافتید که مشخصات کامل آن ذکر شده است. اما اگر در لیست قیمت مغازه داران به محصولی رسیدید در اینترنت دنبال کانفیگ آن بگردید.

گام پنجم

بسته به کارایی مورد نظر، نشان تجاری (مارک)، قیمت، زیبایی محصول و مشخصات سخت افزاری لپ تاپ ها را بررسی کرده و بهترین مواردی را که بیشترین نزدیکی را به شرایط شما دارد جدا کنید. این کار سبب می شود که از بین انبوه مدل در نهایت به چند مدل انگشت شمار از لپ تاپ دست پیدا کنید.

گام ششم

حال زمان بررسی محصولات انتخابی است. اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید که فبهاالمراد. به سایت notebookcheck بروید و نقد و بررسی لپ تاپ های انتخابی خود را مطالعه کنید. در غیر این صورت چرخی در وب فارسی بزنید احتمالا بررسی لپ تاپ فوق توسط سایت های فارسی هم انجام شده است و یا حداقل ترجمه شده است.

گام هفتم

بین چند مدلی که در انتها باقی مانده اند بالانس قیمت، کانفیگ بالاتر، زیبایی، مارک مورد انجام دهید و مدل مورد نظر را انتخاب کنید. گارانتی هم کشک. چون تنها چند شرکت واقعا گارانتی کننده واقعی هستند. یکی ایران رهجو برای مارک سونی، زیگورات و نقش. البته گارانتی کننده های خوب دیگری هم هستند اما خیلی از گارانتی ها تقلبی است و صرفا جهت دلخوشکنک کاربرد دارند. پس اگر گارانتی معتبر نمی خواهید بگیرید پس بهتر است پولتان را نیز دور نریخته و ذخیره کنید که اگر لپ تاپتان خراب شد بتوانید تعمیرش کنید زیرا گارانتی ها تقلبی هیچ کاری برای شما انجام نمی دهند.

نکته ۱: اگر می خواهد برای انتخاب لپ تاپتان دیگر هیچ حرف و حدیثی نباشد حتما مشخصات فنی آن را نیز دوباره در سایت های بررسی سخت افزار جستجو کرده و نقدهای آن ها را بخوانید.

نکته ۲: دقت کنید لپ تاپی که می خرید از آخرین نسل سخت افزارهای موجود در بازار استفاده کند. مثلا اگر می خواهید یک لپ تاپ با پردازنده سری core بخرید حتما معماری پردازنده ایوی بریج باشد نه سندی بریج قدیمی! چون گاهی تفاوت کارایی آن ها به ۴۰ درصد نیز می رسد!

نکته ۳: اگر می خواهید زیاد نوت بوک خود را جا به جا کنید بهتر است سبک و با عمرباتری زیادی باشد. و گرنه همزمان با خرید لپ تاپ باید به بدنسازی بروید یا وزنه برداری کار کنید. احتمالا در المپیک بعد مدال بیاورید!

نکته ۴: تا حد امکان سعی کنید قسطی خرید نکنید که معمولا جدا از آن که قیمت اصلی لپ تاپ را پای شما گران حساب می کنند، سود زیادی نیز از شما دریافت خواهند کرد. بهتر است همان چند ماه را خودتان پولتان را پس انداز کرده و سپس به خرید بروید. این گونه شاید پول یک لپ تاپ دیگر را هم بدست بیاورید بس که خرید جنس قسطی پایتان گران تمام خواهد شد.

نکته ۵: هیچ گاه به حرف های فروشند اطمینان نکنید! او تنها یک مغازه دار است و هیچ از محصولی که می خواهد به شما بفروشد سر در نمی آورد. اما تا دلتان بخواهد چرب زبان است.

نکته ۶: پس از آن که محصول مورد نظر خود را یافتید به چندین و چند فروشگاه مراجعه کنید و قیمت بگیرید. سایت های خرید اینترنتی را نیز فراموش نکنید. این گونه بعدها حسرت نخواهید خورد که فلان جا ۵۰ هزارتومان همین لپ تاپ را ارزان تر می فروخت.

منابع :سرخه تله

 

.: مهنا :....
ما را در سایت .: مهنا :. دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهدی و سینا mahna بازدید : 442 تاريخ : پنجشنبه 12 بهمن 1391 ساعت: 17:17